Dizajn panela
Blog

Tražite 3D Zidne Panele? Evo što trebate znati

Svi koji žive u društvenom okruženju pozivaju obitelj i prijatelje u svoj dom, a u svakom uredu uvijek postoji stalno prolaženje klijenata, kupaca i posjetitelja. Što god od navedenog to moglo biti, trebali biste Vaš prostor učiniti impresivnim.

Soba okružena praznim zidovima daje dosadan i suhoparan izgled, i zbog toga ne stvara nikakv dojam na ljude. Zidni paneli mogu Vašem stanu ili uredu podariti svjetliji i prostraniji izgled s aurom elegancije i sofisticiranosti.

 

Dizajn

 

Zidne obloge već duže vrijeme uživaju specijalno mjesto u području dekoracije, a 3D Zidni Paneli su u velikoj potražnji zbog njihovih izvrsnih sposobnosti dodavanja u dekor bilo kojeg mjesta. Ovo je vrlo zgodan izbor za ukrašavanje unutarnjih i vanjskih zidova. Možete povećati šarm Vašeg privatnog i poslovnog prostora uz minimalan napor. Trodimenzionalni paneli su novi koncept dekoriranja prostora.

Ovi paneli su proizvedeni u obliku teksture s ponavljajućim dizajnom za stvaranje određenog uzorka svjetla i sjene pomoću odgovarajućeg osvjetljenja. 3D Zidni Paneli su namijenjeni za mnoge namjene. Osim poboljšanja izgleda zidova, oni se mogu koristiti za uređenje stropa, namještaja, kamina…

Bilo za novogradnju ili za obnovu starih, većina vlasnika kuća, arhitekti i dizajneri odlučuju se za 3D zidne obloge. U slučaju da ste jedan od njih, ovaj vam blog može objasniti osnove.

Zašto zidni paneli?

Zidni paneli su čudo dizajna i pružaju ultimativno rješenje za ukrašavanje. Oni su neophodni da Vaš dnevni boravak ili ured bude topao i spreman na dobrodošlicu. Osim toga, možete sakriti zidne mane i nedostatke, učiniti dosadne zidove impresivnima i pružiti zaštitu zidovima.

 

 

Gdje se mogu koristiti zidni paneli?

3D Zidni Paneli se mogu koristiti bilo gdje od kućnih domova, ureda, restorana, odmarališta, klubova, kockarnica, bolnica i za bilo koje druge osobne ili komercijalne postavke za pojačavanje ljepote mjesta na jednostavan i elegantan način.

Vrste zidnih panela koje možete imati za ukras interijera

3D Zidni Paneli su dostupni u mnogim vrstama na temelju baze materijala koji se koristi u njihovoj proizvodnji, uključujući:

 • Gipsani 3D paneli
 • Drveni 3D paneli
 • 3D paneli od vlakana
 • Kožni 3d paneli
 • 3D paneli od bambusa
 • 3D paneli od tkanine
 • PVC 3d paneli
 • Stakleni 3d paneli
 • Metalni 3d paneli

Puno jezgri, boja i tekstura

Prilagođeni Zidni Paneli izrađuju se iz širokog niza osnovnih materijala za različite namjene. Također su dostupni u širokom rasponu boja i raznolikosti dizajna i uzoraka. Ovisno koja vam je tema dekoracije takav možete odabrati uzorak i boju zidnih panela. To će odmah pretvoriti Vaš dom ili ured u očaravajući ambijent.

Montaža nije problem

3D Zidni Paneli dolaze u obliku ploča od raznih geometrijskih oblika. Pobrinite se da zid ima ravnu površinu. Nanesite preporučeno ljepilo na stražnjoj strani panela i stavite ih na zid uzimajući u obzir dizajn panela. Pogledajte ovdje proces montaže.

Održavanje je također lagano

3D Zidni Paneli su vrlo jednostavni za održavanje. Uklanjanje prašine s površine čistom mekom krpom i čišćenje sapunom i vodom pomažu zadržati šarm zidnih panela dugi niz godina.

 

Dizajn panela

 

Možete uživati u mnogim prednostima

3D Zidni Paneli su:

 • Pristupačni i atraktivni
 • Izdržljivi
 • Dodaju eleganciju prostoru
 • Osiguravaju izolaciju i zaštitu

Kupovina koja najbolje odgovara

Zamislite svoju krajnju temu dekoriranja i razmislite o dostupnosti, primjeni, vrsti i dizajnu za donošenje odluke o tome koje panele kupiti.

 

Sve modele naših zidnih panela možete provjeriti na LINKU. Paneli dolaze u dvije različite veličine i mogu biti obojani u bilo koju boju.