Viseće police
Blog

Iza slika i postera – ima još zidnih dekoracija

Nitko ne voli imati prazne zidove u svojim kućnim prostorijama, to izgleda kao gledanje u prazno platno. Prazni zidovi mogu biti Vaša najveća glavobolja s kojom ćete se suočiti kada dekorirate Vaš dom. Međutim, istina je da je ukrašavanje Vaših zidova prilikom obnove ili oblikovanja interijera u kući pogodna prilika za prikaz kreativnosti koju posjedujete.

Postoji toliko mnogo inovativnih i atraktivnih načina za ukrašavanje Vaših zidova. Nudi vam priliku da ispričate priču tako što ćete zid prilagoditi u neku nijansu ili u galeriju slika. Od kuhinjskih zidova do zidova kupaonice, mnogo je toga što možete učiniti da biste ga istaknuli, osim postera i slika. Postoje beskrajne tehnike za uređenje ukrasnih oblika na zidu.

Pogledajte bilo koju od ideja koje su inspirirane kreativnim umovima i djelima poznatih dizajnera koje možete ugraditi u dekoraciju svojih zidova.

Zid sa ogledalima

 

Postanite ljubitelj umjetnosti sa plavom i sivom galerijom zida

Bez obzira imate li malu kuću ili dvorac, postoji bezbroj razloga da se divite galerijskim zidovima i biti će Vam jasno da je teško odabrati jedan format. Ako ste ljubitelj umjetničkih djela, zidovi galerije pružiti će Vam neodoljiva iskušenja za prikaz neodoljivih autentičnih umjetničkih djela. Ne samo da će ostaviti dojam Vašeg ukusa pred ostalima, već će Vam također omogućiti da prekrivate zidove na jedan od najdjelotvornijih načina. Kada je u pitanju dekoracija zida, plava i siva galerija može biti najbolji odgovor za sva pitanja koja postavlja prazan bijeli zid.

Najbolji dio o odlučivanju za galerijski zid je da zahtijeva manje održavanja i čišćenja od slika i postera. Također, s galerijskim zidovima imate mogućnost unijeti bilo koju vrstu umjetničkog izražavanja koju želite, bilo da je riječ o nečem osobnom, boji ili šabloni. Ova vrsta fleksibilnosti nije moguća s drugim zidnim dekorativnim opcijama. Uparen s podnim jastucima i kaučem, galerijski zid je odličan način da se oživi život u Vašem interijeru.

Osigurajte pravi izgled s kamenim ili naglašenim zidovima

Razmišljate što da radite s kuhinjskim zidom? Pa, suvremene dekorativne opcije nude kamene i naglašavajuće zidove koji mogu ispuniti potrebu za dekoriranjem kuhinjskog zida. Pokriveni ormarićima i djelomično otvorenim zidom, vlasnici kuća mogu iskoristiti kameni zid vrućih boja i zidove naglašavajuće boje. Ove vrste zidnih dekorativnih opcija ne samo da Vam omogućuje da pokažete svoje prekrasne kolekcije porculana zajedno s drugim različitim artiklima u blagovaoni. Napravite pravi izgled Vaših zidova i prenesite bezvremensku čvrstoću sa kamenim zidovima. Ukoliko želite da Vam zidovi budu hrabriji i odvažniji, tada bi Vam najbolja opcija bila jedan naglašavajući zid drugačije boje od ostatka kuhinje.

Kameni zid

Donesite varijaciju sa šablonama

Ne trebate posjedovati veliki glumački talent kako biste napravili uzorak za zidove dok koristite šablone. Šablone su prilagođene i skrojene tako da obavljaju posao za Vas, a one su i najidealniji za vlasnike kuća koji žele nešto drugo osim samo obične boje na zid. Šablone su inspirirane tapetama i mogu se koristiti više puta. Možete ulagati u šablone na temelju poznatih povjesnih nacrta za pokazivanje svoje ljubavi prema umjetnosti i antičkim elementima. U slučaju da otkrijete da je vintage dizajn preskup, možete stvoriti šablonu na temelju svojeg plana dizajna.

Dodajte uzorak sa Zidnim Panelima

Dosadile su Vam slike i printevi? Ako da, onda je pomoć na putu u obliku suvremenih zidnih panela, nešto većina vlasnika kuća nije ni svjesna. Ranije, akustične zvučne izolacije su bile pronađene samo u luksuznim i ekskluzivnim objektima kao što su koktel barovi i butik hoteli. Zahvaljujući tehnologiji, ti vrhunski dekorativni paneli u svježem jedinstvenom i jeftinom izdanju. Zidni paneli su nevjerojatne inovacije koje prekrivaju Vaš zid u kuhinji, spavaćim sobama i dnevnom boravku.

Osigurajte fluidnost i kontinuitet sa 3D Panelima

Jedna od značajki 3D Zidnih Panela je njihova fluidnost i kontinuitet u prostoru. Moderni paneli koji dolaze u 3D obliku stvaraju jedinstven izgled i poboljšavaju ukupnu privlačnost Vaše kućne dekoracije. Ovi Zidni Paneli dolaze od materijala od bambusa, to je bio masa dobivena u procesu prerade šečerne trske. Zbog svojih standarda i proizvodnih procesa, zidni paneli su općenito vrlo izdržljivi i zahtijevaju nisku razinu održavanja.

Napravite zidni kolaž

U slučaju da očekujete postizanje živahnog, eklektičnog izgleda Vašeg zida, stvaranje zidnog kolaža uz pomoć starih fotografija, razglednica, naslovnica časopisa ili bilo kakva druga vrsta papira Vam može u tome pomoći. Zidni kolaž jedan je od najljepših načina stavljanja neiskorištenih papirnih predmeta u upotrebu i izrada takvog zida izgleda nevjerojatno lijepo. Skupite svoje predmete za kolaž i organizirajte ih na takav način da potpuno pokrije zidni prostor. Nema obaveze da mora izgledati savršeno, u stvari, trebali bi se usredotočiti na to da izgleda malo neuredno.

Razmotrite zidne tapete

Ako Vam je ideja zidova prekrivenih tkaninom pogodna za Vaš dom, ali ne možete ih postaviti zbog oštećenih zidova, trebali bi razmisliti o postavljanju zidnih tapeta jer se to onda čini kao dobra ideja. Umjesto vješanja tkanine od škroba, tapete uz pomoć zidnih panela će rezultirati fenomenalnim izgledom.

Viseće police

Montirajte viseće police

Ova zidna dekoracija idelna je za ljude koji traže minimalistički pristup njihovom kućnom dekoru. Uz viseće police, možete ugraditi više funkcija na minimalistički dizajn Vašeg zida. U kombinaciji sa zidnim panelima, ove viseće ploče će ispuniti Vaš zidni prostor i proizvesti dinamičan stil. Govoreći o njihovom funkcioniranju, viseće police će djelovati kao neupadljiv izlog za prikaz nekih Vaših lijepih dragocjenosti.

Zaključak

Zidovi Vašeg kućnog prostora mogu se usporediti s praznim platnom koje čeka da ga se ispuni. Pridržavajte se gore navedenih točaka i ugradite ih u svoj projekt uređenja interijera. Estetski djelovi kao što su zidni paneli, tapete, kameni naglašavajući zidovi su samo neki od elemenata koji će osigurati jedinstvena umjetnička djela na Vašim zidovima, osim samo slika i printeva.