Dizajn zidova
Blog

Kreativne dizajnerske ideje za 3D Zidne Panele

Kreativan dizajn zidova u Vašoj dnevnoj sobi je još jedan način da pokažete svoju pravu osobnost.

Ponuditi ćemo Vam neke kreativne dizajnerske ideje za zidove dnevnog boravka koje preporučuju mnogi dizajneri. Želite li impresionirati svoje prijatelje 3D ukrasom na zidu Vašeg dnevnog boravka kada prvi put posjete Vašu kuću? 3D Zidni Paneli Vam mogu pomoći u postizanju tog cilja.

Zidni Paneli sa 3D efektom nude dramatičnu alternativu tradicionalnim ravnim zidnim pločama. Kombinirajte 3D Zidne Panele zajedno s kreativnom rasvjetom sobe i rezultati su spektakularni. TV ormar je u centru fokusa u dnevnoj sobi, uz “ogroman val” iza televizora napravljen od 3D panela, zajedno s izravnim osvijetljenjem sa stropova, “zlatni val” Vam se rastvara u luksuznom okruženju. Ako i dalje ne nalazite ideju i inspiraciju kako ukrasiti zid Vaše dnevne sobe, samo ih pofarbajte u neku lijepu i jednostavnu boju i objesite zrcalo ili zidnu sliku na njega. Jednostavno i praktično.

Dizajn zidova

Wallart je kreativan pristup za uključivanje “dodatne mjere” u Vaš dom. Zabavni i jedinstveni, ovi ekološki prihvatljivi 3D Zidni Paneli odlična su zasebna opcija za uobičajenu pozadinu i imaju jak i čvrst utjecaj na prostor. Od proizvođača: “Ovi moderni i ekološki 3D paneli izrađeni su od žilavog ostatka šečerne trske. Sirovi materijal koji se koristi za naše 3D Zidne Panele je 100% ponovno upotrebljiv, kompostan i po tome 100% biorazgradiv.” S različitim nijansama i planovima, ovi 3D paneli mogu se koordinirati unutar asortimana današnjih dekorativnih elemenata dizajna.

Druga alternativu vješanju na zid je njihovo ostavljanje (“odmaranje”) na zidu preko stabilne platforme. U tom slučaju, neophodno je da je pozicioniranje daleko od dosega kućnih ljubimaca i djece kako bi se izbjeglo njihovo lako bacanje. Oni stvaraju prekrasne, atraktivne žarišne točke bilo gdje u Vašoj kući. Gotovo je sigurno da svaka osoba koja uđe u prostoriju sa postavljenim 3D Zidnim Panelima ostati impresionirana i to primjetiti. Nadalje, zid više neće biti “dosadan”, umornog dizajna i praznih mjesta. Postavljanjem metalnih zidova ondje gdje mogu popuniti praznine, dodaje ukus i život na to određeno područje zida u Vašoj kući.

Ovi majstorski proizvodi su nužni za svako kućanstvo koje bi trebalo obnoviti, unijeti živost i začiniti suvremenim dizajnom. Jako dobro se kombiniraju sa svim vrstama koncepata od klasičnih, mediteranskih do toskanskih domova, njihova svestranost stvara dizajnerski potencijal koji je inače ograničen samo na nečiju maštu. Osim što dodaju određeni oblik ljepote, oni također mogu pružiti funkcionalnost – bilo kao osvjetljavanje prostora poput zrcala ili samo kao popunjavanje dosadnih praznina na zidu.

Bez obzira na Vaše potrebe, svakako moderna zidna umjetnost može učiniti čudesa na Vašim zidovima i nikada se nećete umoriti gledati u njega.