Polje šečerne trske
Blog

Eko način za uljepšati kućnu dekoraciju

U današnje doba velikih onečišćenja i stvaranja velikih hrpa otpada od plastike, postalo je dosta bitno kupovati ekološke, bio-razgradive proizvode kada god je to moguće. Često se ne smatra da ono čime možemo ukrasiti svoje zidove može biti od ekološkog materijala. Više nije potrebno koristiti toksične boje i papir, pokrivanje zidova kako bi se stvorio drugačiji izgled nikad nije bilo jednostavnije nego sa Wallart 3D zidnim panelima izrađenim od biljnih vlakana.
Proizvedeni su od kompostnih ostataka iz šečerne trske, tako da možemo reći da su to biorazgradivi paneli koji pružaju izvrsnu zvučnu izolaciju.

Polje šečerne trske

Polje šečerne trske

Da li je bio-masa iz šećerne trske obnovljiv izvor energije?

Kao sirov materijal, šećerna trska se bere tri puta godišnje, što ju čini istinski obnovljivim i ekološki prihvatljivim materijalom za zidne obloge. Godišnje se bere više od 1,2 milijarde tona šećerne trske, a kako je ona kompostabilna, nakon što stigne do kraja života, može se vratiti u tlo iz kojeg je došlo, princip poznat kao “kolijevka u kolijevku”. Pošto spada u biljnu obitelj trava, bambus sadrži višu razinu silicija nego drvo, silika služi kao zaštita biljke od okoline jer djeluje kao druga koža, dodajući njenu snagu.

Zašto izabrati Wallart 3D Zidne Panele?

Što bi moglo biti bolje od uređenja kućnog ili poslovnog prostora koristeći 100% ekološki prihvatljiv proizvod, koji bi pružio dugotrajno lijep izgled zidova. Ukoliko ikada želite promjenu izgleda zidova, naši paneli se mogu razgraditi za 40-60 dana umjesto da se vječno recikliraju. Koristeći prirodnu sirovinu za izradu tih zidnih panela, oni ne samo da su čvrsti, nego su također jednostavni za instalaciju. Moguće je odabrati više od 32 različita modela 3D zidnih panela, iako Wallart zidni paneli dolaze u netaknutoj bijeloj boji, mogu se oslikati u bilo koju boju koju kupac želi postići tako da se uklapaju sa svim dekoracijama. Tako da možemo reći da su naši Wallart 3D zidni paneli idealni za većinu soba u kući, kao i na radnom mjestu.