Wallart 3D Zidni Paneli – maleni smo dućan otvoreni 2018.godine u Zagrebu na Trešnjevci. Bavimo se prodajom i montažom dekorativnih 3D zidnih panela za dizajniranje interijera.

Naše Wallart zidne obloge oživljavaju zidove u bilo kojem prostoru sa svojim modernim i ekološkim ukrasnim 3D panelima izrađenim od bio mase dobivene u procesu prerade šećerne trske. Vlakna slomljenih stabiljka šećerne trske, koja preostanu nakon što se izvuče sirovi šećer iz sokova šećerne trske i tako postanu sirovina koju zovemo “bagasse”. Ta sirovina čini osnovu našeg lako instaliranog i ekološki prihvatljivog proizvoda.

Sirovina koja se koristi za naše 3D Zidne Panele je 100% reciklirana, kompostirana i 100% biorazgradiva. Wallart reljefni paneli daju dodatnu dimenziju vašim zidovima i uklapaju se u gotovu svaku sobu kuće. Bio to dnevni boravak, spavaća soba ili ured – Wallart Zidni Paneli će unijeti živost u zidove.

Naši zidni paneli su dizajnirani da, kada se ukomponiraju zajedno, čine zajedničku cjelinu. Nakon montaže se mogu oslikati u svakoj boji koja odgovora unutrašnjosti vaše kuće, stana ili ureda.

U ovome trenutko imamo dostupno 26 različitih modela zidnih panela koji su veličina dimenzija 500×500 mm ili 625×800 mm.

Naši dekorativni zidni paneli su ekološki prihvatljivi i dolaze u raznim oblicima, bojama, stilovima, uzorcima i teksturama. Može ih se oslikati u bilo koju boju po svojem izboru, a njihova lagana i jednostavna montaža ih čini omiljenim među vlasnicima kuća. Wallart zidne obloge su jednostavne za čišćenje i održavanje, te pružaju luksuznu notu unutarnjim zidnim prostorima po razumnoj cijeni.

Ovi dekorativni paneli nisu samo čvrsti, već su iznimno svestrani i mogu biti preoblikovani u gotovo bilo koju boju ili uzorak. Savršeno su prilagođeni dnevnim sobama, blagovaonicama, noćnim klubovima, dućanima, trgovačkim centrima, izložbenim prostorima ili kafićima.

Ako želite dodati malo svjetlosti i iskre vašim zidovima, onda su naši zidni paneli idealno rješenje za vas!

Sve modele naših 3D panela možete pogledati klikom na ovaj link!

Pogledajte na mapi gdje se nalazimo u Zagrebu i posjetite nas!